Tags

We zijn net terug van een heerlijk weekje in Turkije. Met de kids op een resort met een aquapark. Polsbandje om en knallen😃 Bij aankomst kregen we een rondleiding binnen. Dat was zo moeilijk! Ik liep steeds weer ergens vast of tegenaan of ik stootte een stoel omver en durfde niet meer verder te lopen. Het was er zo donker binnen voor mij! En dan al die grote pilaren overal en tafels en stoelen!  Ik heb ze allemaal gehad geloof ik 😏 Mijn man heeft me uiteraard geholpen maar voor mij was het een slechte start van de vakantie. Waarom heb ik opeens zoveel moeite met een onbekende ruimte? 

In de eetzaal😱 was het nog erger. Al die mensen die door elkaar lopen met hun bord van links naar rechts en dan een Usher ertussen…. Een bordje om mijn nek zou een oplossing kunnen zijn: ‘kijk uit ik zie niks’. 

In deze vakantie ben ik consequent gaan trappen tellen. Maar er waren opleven kleine afstapjes waardoor ik het aantal treden maar in mijn telefoon heb gezet. ‘Even’ naar het zwembad of ‘ even’  naar de fitness kostte me gewoon net even wat meer tijd😳

Ondanks deze opstartproblemen was de vakantie heerlijk. We hebben genoten van de kids, de glijbanen en de family time met elkaar. Voor volgend jaar kijken we naar een licht hotel maar wel met contrasten😊 niet teveel trappen en niet te massaal. Iemand tips?